Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 bouwdroger

Bij een bouwdroger wordt een milieuvriendelijk koelgas door een roterende compressor gecomprimeerd. Het hete koelgas, onder hoge druk, gaat naar het condensorblok waar het gas gekoeld wordt en condenseert. Via een expansie eenheid wordt het koelmedium ingespoten in het verdamperblok waar het verdampt. Hiervoor is warmte nodig, die aan de passerende lucht onttrokken wordt. Het koelgas wordt weer door de compressor aangezogen en nu begint het proces weer van voor af aan. De vochtige lucht uit de ruimte wordt over de verdamper gezogen, waar het heftig afgekoeld wordt, waardoor het water in de lucht condenseert. Het water wordt via een waterslang, op afschot, afgevoerd. De koude lucht wordt hierna door het condensorblok weer opgewarmd en als droge, warme lucht de ruimte weer ingeblazen.

 

Werking van een bouwdroger

 

Toepassingen:

tijdens bouw of verbouwings werkzaamheden, na wateroverlast, na overstromingen

werking luchtontvochtigers

Bij een ontvochtiger wordt een milieuvriendelijk koelgas door een com-pressor gecomprimeerd. Onder hoge druk gaat het hete koelgas naar het condensorblok waar het gas gekoeld wordt en condenseert. Via een expansie eenheid wordt het koelmedium ingespoten in het verdamperblok waar het verdampt. Hiervoor is warmte nodig, die aan de voorbijgaande lucht onttrokken wordt. Het koelgas wordt weer door de compressor aangezogen en nu begint het proces weer van voor af aan. De vochtige lucht uit de ruimte wordt over de verdamper gezogen, waar het heftig afgekoeld wordt en het water in de lucht condenseert. Het water wordt via een waterslang, op afschot, afgevoerd. De koude lucht wordt hierna door het condensorblok weer opgewarmd en als droge, warme lucht de ruimte ingeblazen.

 

Werking van Luchtontvochtigers

 

Voorbeeld werking Luchtontvochtigers voor huishoudelijk en industrieel gebruik. Toepassingen

Luchtontvochtiger voor Thuis in de Woning, kelder, washok, berging, keuken, slaapkamer, garage, hobby ruimte

Luchtontvochtigers voor industrieel gebruik Zwembad, opslagruimte, werkplaats

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |

werking lucht ontvochtiging

 

De Relatieve Luchtvochtigheid in nederland