Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 wandmodel airco
wandmodel airco's
wandmodellen airco
wp6d2d072f_02.jpg
wpd57e0bb6_02.jpg

Wandmodel Airconditioning

In bestaande particuliere woningen of kantoren zal vaak gekozen worden voor een systeem met wandunits. Het wandmodel airco wordt op de muur geplaatst. De wandmodellen zijn geruisarm en vooral geschikt voor kleinere ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers, praktijkruimtes en kantoren. Eventueel kunnen de wandmodellen voorzien worden van en reukverdrijvend filter en een luchtreinigingsfilter.

De krachtige koelcapaciteit en de comfortabele luchtstroom zorgen voor een geleidelijke afkoeling van de ruimte. Het beweegbare uitblaasrooster zorgt voor een optimaal comfort. Horizontale stand bij koelen en een verticale stand bij verwarmen. De infrarode bediening is voorzien van ‘Easy Touch’ toetsen voor een eenvoudige, en gebruiksvriendelijke bediening. Het milieuvriendelijke koelmiddel R410a gecombineerd met het efficiënte ontwerp zorgen voor zeer lage verbruikskosten.

 

Airconditioning wand modellen: Compact - stijlvol - functioneel - energiezuinig


Wandmodel airco voor koelen of koelen + verwarmen (warmtepomp). Een single split unit bestaat uit een binnenunit die hoog aan de wand wordt gemonteerd en een buitenunit.

De wandmodellen zijn geruisarm en vooral geschikt voor kleinere ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers, praktijkruimtes en kantoren.

Eventueel kunnen de wandmodellen voorzien worden van een reukverdrijvend filter en een luchtreinigingsfilter. De wandmodellen zijn zeer eenvoudig te installeren.

Een constante temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. De Wandmodellen geven u op ieder moment van de dag de juiste gewenste temperatuur.

Geniet naast de zomer en de winter van een comfortabel binnenklimaat. Op natte herfstachtige dagen kunt u de luchtvochtigheid beheersen door middel van een aparte ontvochtigheidsfuntie. U kunt dan onafhankelijk van de temperatuur de ontvochtiging inschakelen.

De airco Wandmodellen kunnen worden gebruikt voor luchtverversing door middel van buitenlucht-aanzuiging, zodat er binnen een comfortabel, verfrissend en aangenaam klimaat ontstaat.

Airfresh airconditioners schaden het milieu niet dankzij het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen.

 

Airfresh levert en installeert airconditioning systemen van de merken LG, Daikin, Fuji, Sanyo, Western, Gree

Naar overzicht fabrikanten  >>> ENTER

comfortabel werken

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |