Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Vloer model airconditioning

 

Airconditioning vloermodellen, voor koelen of koelen + verwarmen (warmtepomp). Door het compacte en slanke ontwerp neemt het wandmodel een minimum aan ruimte in beslag. Het Vloermodel kan verticaal, onderaan de muur geplaatst worden. Hierdoor is dit toestel geschikt voor grotere ruimtes waar geen plafond voor handen is. Een constante temperatuur maakt het verblijf in een ruimte aangenaam. De Vloermodellen geven u op ieder moment van de dag de juiste gewenste temperatuur. De reikwijdte van de brede luchtstroom is groot om te garanderen dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt. De richting van de luchtstroom van de vier simultaan bewegende uitblaasroosters kan door middel van de afstandsbediening ingesteld worden.

Geniet naast de zomer en de winter van een comfortabel binnenklimaat. Op natte herfstachtige dagen kunt u de luchtvochtigheid beheersen door middel van een aparte ontvochtigheidsfuntie. U kunt dan onafhankelijk van de temperatuur de ontvochtiging inschakelen. De eenvoudig te bedienen infrarood afstandsbediening kan zowel op de muur geplaatst worden of als losse bediening gebruikt worden. Airfresh airconditioners schaden het milieu niet dankzij het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen.

 

vloer model  airco
vloer model  airco's
vloer model  airconditoning
vloer model  airconditoners

Airfresh levert en installeert airconditioning systemen van de merken LG, Daikin, Fuji, Sanyo, Western, Gree

Naar overzicht fabrikanten >>> ENTER

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |