Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 serie 60
serie 120

Trion Luchtreinigers

 

Een luchtreinigers van trion. Schone reine lucht is een van onze eerste levensbehoeften een Trion luchtreiniger zorgt ervoor. Onze longen vormen de natuurlijke filters voor het gebruik van zuurstof uit deze lucht. Maar schone lucht wordt steeds zeldzamer: stof, rook, pollen, verfdeeltjes, slijpsels, bacteriën en tabaksrook (ook passief roken is schadelijk) zorgen soms nog eens voor extra vervuiling in uw omgeving. Lichamelijke klachten als hoofdpijn, irritaties aan de luchtwegen, lusteloosheid en concentratieverlies kunnen daarvan het gevolg zijn.

Uit recent onderzoek is gebleken dat de lucht die we in ruimtes inademen soms sterker vervuild is dan de lucht in grote, geïndustrialiseerde steden! Aangezien we bijna 90% van onze tijd binnen doorbrengen is de conclusie dat we binnen feitelijk méér luchtvervuiling inademen dan buiten.

Airfresh Clima biedt u als installateur / leverancier van Trion Luchtreinigers voor al deze problemen de juiste oplossing via ons assortiment electronische luchtreinigers. Door rechtstreeks af fabriek in te kopen altijd scherp geprijsd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Magneet-werking
Electronische luchtreinigers verwijderen uiterst effectief en efficiënt de vuildeeltjes uit de lucht. Door een onzichtbare magneet worden miljoenen, voor het oog onzichtbare, stof- en slijpdeeltjes de luchtreiniger ingezogen. Grotere vuildeeltjes worden opgevangen door het mechanische voorfilter, kleinere deeltjes gaan door het electrostatische fijnfilter. Daar krijgen ze, via ionisatiedraden, een lading zodat ze neerslaan op de geaarde verzamelplaten. Tenslotte worden chemische verontreinigingen en hinderlijke geurtjes door het actieve koolfilter uit de lucht verwijderd. Via deze verfijnde techniek haalt de electronische luchtreiniger maar liefst 99% van al het vuil uit de lucht.

 

Eenvoudig te onderhouden
Na een paar weken kunt u de filterplaten van de luchtreiniger, wanneer deze verzadigd zijn, op uiterst eenvoudige wijze reinigen. Het voorfilter maakt u simpelweg schoon met de stofzuiger. Het electrostatische filter legt u enige tijd in warm water, waaraan een speciale vloeistof is toegevoegd. Daarna even spoelen en laten drogen. Het droge filter schuift u eenvoudig weer in het apparaat. Het koolstoffilter moet eenmaal per jaar worden vervangen.

 

Trion Luchtreinigers voor vele toepassingen: kantoren, vergaderzalen, horeca, café, restaurant, winkels showroom

Ga naar totaal overzicht Trion luchtreinigers >> ENTER

 

trion luchtreiniging
trion luchtreinigers voor een frisse werkomgeving

Trion luchtreinigers voor een frisse en gezonde werkomgeving

  Trion Executive                               Trion serie 60                            Trion serie 120

 

 

 

Trion & Airfresh Luchtreiniging
Trion luchtreiniger

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |