Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Stank verwijdering

 

Airfresh stank verwijdering service Heeft u last van vervelende, muffe of onaangename geuren stankoverlast ? Wil u een vervelend stinkende geur verwijderen of muffe stank neutraliseren, neem contact op met Airfresh

Wij van Airfresh stank verwijdering, houden niet van half werk of de geuren te gaan inkapselen of maskeren in chemische middelen of parfums, dit maakt het alleen nog maar erger, Nee vervelende of onaangename geuren dienen bij de bron te worden aangepakt, dit kan alleen door de bron te vernietigen meestal zij de vervelende geuren afkomstig van rottende stoffen, bacteriën,schimmels en andere organismen.

Airfresh stank verwijdering werkt met ,,Ozon”.

Ozon is bekend om zijn uiterst sterke oxiderende (vebrandende) werking, de schadelijke organismen die de nare geuren veroorzaken worden snel en efficiënt vernietigt en de geuren verdwijnen.

 

Onaangename stank kan komen van:

 

• Muffe geur van water en vocht  

• Kooklucht

• Urine geur

• Zweetlucht

• Rookschade

• Brandschade

• Muffe geuren na waterschade

• Dieren geuren

• Geuren van afval

• horeca geuren (Alcohol)

 

Ozon schock treatment

 

Ozon schock treatment, de ozon behandeling word zo genoemd omdat men in een korte tijd een overvloed aan ozon in de te behandelen ruimte pompt dat de veroorzakers van de geuren een aanval krijgen van superzuurstof ozon, deze ozon superzuustof O³ ruimt direkt de stank vervuilende stoffen op, daarna is er nog een reactie tijd van ca 6-8 uren waar ozon o³ zich omzet in O² zuurstof, na deze behandeling met een ozon generator is de hele behandelde ruimte weer vrij van schadelijke organismen, schimmels, bacteriën en andere veroorzakers van slechte lucht en onaangename geuren.

 

Oorzaak onderzoeken:

 

Wel dient er voor een stank bestrijding/ozon behandeling de oorzaak te worden onderzocht en eventueel afval, of vocht worden verwijderd.

 

Mens, dier, planten en ozon

 

Ozon is bij inademen van hoge concentraties gevaarlijk voor mens, dier en planten tijdens een ozon schock treatment, een stankverwijdering met zeer hoge concentraties aan ozon die nodig zijn voor een grondige aanpak van het stank problemen mogen gedurende de behandeling dus ook geen mensen, dieren of levende planten aanwezig zijn en de te behandelen ruimte dit gedurende de totale behandel en reactie tijd van ca 8 uren.

 

Zelf geuren en stank overlast verwijderen met ozon apparatuur:

 

Heeft u een horeca gelegenheid, fitness center, wellness studio, winkel, showroom, gebouwen in beheer, poets bedrijf of bent u conciërge van en school of openbaar gebouw en heeft u regelmatig onaangename geuren en stankoverlast die verwijderd moeten worden kan u eventueel ook ozon anti geur apparatuur aanschaffen.

Airfresh heeft een ruim assortiment kwalitatief hoogwaardige ozon generatoren voor elk geur probleem.

 

Ozon desinfectie, grieppreventie

 

Een ozon schok treatment kan ook worden toegepast met als doel het desinfecteren van de ruimte bijvoorbeeld na het constateren van een griepvirus H1N1,H5N1 in een school of openbaar gebouw, of in een kantoren complex om ergere besmetting te voorkomen.

 

 

Stank verwijderen vakkundig laten uitvoeren:

 

U heeft een eenmalig probleem met onaangename muffe of vervelende of voor u niet verwijderbare geuren. Airfresh heeft een landelijk dekkend netwerk voor geur verwijdering, en stank eliminatie voor informatie en het maken van een afspraak kan u contact opnemen via ons contact formulier.

 

Lees meer over de unieke Airfresh mobiele stankverwijdering service

 

Toepassingen:

 

Horeca, Gebouwen, kantoren, opslagplaatsen, scholen, winkels, winkelcentra, showroom, voedsel verwerkende bedrijven, slagerijen, woningen, interieurs van auto’s, caravan, boot, vakantiehuis .

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |

Stank verwijdering Airfresh Service Nederland