Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Airfresh Clima.

 

Airconditioning, Luchtreiniging, Luchtontvochtiging, Luchtbevochtiging, Ventilatie

 

Installatie - Service - Onderhoud

 

 

Installatie, Onderhoud, Service


Airfresh staat in voor een degelijke, goede en zo mooi mogelijk afgewerkte airconditioning-installatie die voldoet aan de wettelijk gestelde eisen.
Voordat wij hieraan beginnen komen wij de situatie ter plekke analyseren, wij meten de ruimte op, bepalen de ligging ten opzichte van de zon, kijken welke zoninstraling u heeft en of er zonwering aanwezig is. Verder bepalen wij samen wat de geschikte plaats is voor de buitenunit van de installatie en overleggen welke buitenunit we zullen plaatsen, zodat deze zoveel mogelijk aan uw wensen tegemoet komt.
Aan de hand van deze en nog tal van andere gegevens maken wij een koellastberekening, zodat er een zo goed mogelijke installatie gemaakt kan worden die aan u wensen voldoet en past bij de rest van het interieur.
Wij bieden alleen installaties aan waar wij een goede garantie op geven en dus instaan voor een lange levensduur.  

Onderhoud

Iedere airconditioning-installatie heeft natuurlijk ook onderhoud nodig dit kunnen wij ook voor u verzorgen. Luchtreinigers kunnen alleen maar goed functioneren als ze ook regelmatig worden gereinigd, vaak is dit niet zo moeilijk. Het is bij de meeste professionele luchtreinigers een kwestie van uitwassen en eventueel een filter vervangen na verloop van tijd. Als u zelf geen tijd heeft kunnen wij van Airfresh dit ook voor u verzorgen.
Wij hebben passende onderhoudscontracten voor airconditioning, luchtreinigers, luchtbevochtigers, luchtontvochtigers en ventilatie systemen

 

 

Service

Ook bij storing of reparatie van uw airconditioning-installatie of luchtreiniger, luchtontvochtiger, luchtbevochtiger, ventilatie systeem  kan u op ons rekenen. De merken die wij verkopen staan garant voor degelijke materialen en onderdelen. Wij staan natuurlijk in voor een snelle diagnose en reparatie.

Airfresh service airco Luchtreinigers, Luchtontvochtigers, Luchtbevochtigers, ventilatie

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |