Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Het Satelliet kanaalmodel airconditioning wordt volledig in het plafond gemonteerd, aangesloten op een kanalensysteem met lucht- toe en afvoerroosters. Dit systeem wordt gebruikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, winkels, vergaderzalen, horecagelegenheden etc.

Door de plaatsing van verschillende uitblaasroosters op het satelliet airco systeem wordt de lucht zeer gelijkmatig verdeeld over de ruimte. U kunt kiezen uit een grote variëteit roosters. De stille werking en het optimaal verdelen van de luchtcirculatie zijn de voordelen van het satalliet airco systeem. De luchttoevoer is eventueel per rooster instelbaar door middel van een temperatuur sensor. De LCD-afstandsbediening biedt meervoudige microcomputer gestuurde functies voor een klimaatbeheersing afgesteld op uw wensen. Het is mogelijk om een kanaal voor verse lucht op de achterzijde van de airco aan te sluiten.

 

De satelliet kanaalmodellen airconditioning zijn leverbaar met een kleine tot zeer grote capaciteit. Airfresh airconditioners schaden het milieu niet dankzij het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen.

 

kanaal model airco
kanaal model airco's
kanaal model airconditioners

Sateliet model airconditioning

Airfresh levert en installeert airconditioning systemen van de merken LG, Daikin, Fuji, Sanyo, Western, Gree

Naar overzicht fabrikanten >>> ENTER

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |