Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Rookcabine’s en mogelijkheden

Wij leveren diverse rookcabines van 2 tot 10 personen.
Graag informeren wij u over de mogelijkheden. Onze rookcabines zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, zowel functioneel als design.
Ook kunnen wij luchtreinigers plaatsen in een reeds bestaande ruimte om zo te voldoen aan de rookwet.

 

Rookcabine vrijwel overal te plaatsen

 

De luchtreiniging in rookcabines gebeurt door recirculatie. Er hoeft geen afzuiging gemonteerd te worden, losstaand model, dus geen hak- en breekwerk. Kan vrijwel overal en in elke situatie toegepast worden. Personeel hoeft in de pauze niet buiten te staan en klanten kunnen op deze manier toch in de directe omgeving een sigaret roken, zonder overlast te bezorgen aan anderen en zonder kans op een boete.

 

Rookcabine’s / rookcabine / rookplek

 

Een helder rookbeleid is een duidelijk rookbeleid. Een beleid waar alle partijen mee in kunnen stemmen. Zonder rookgordijnen. De Ecarb rookcabine is daarbij de meest flexibele oplossing. Zo maakt u duidelijk waar er gerookt kan worden, zonder dat er overlast is voor niet-rokende collega’s en voldoet u aan alle eisen die de overheid vandaag de dag door middel van de tabakswet aan werkgevers en beheerders van gebouwen stelt.
 

 

Werking van de rookcabine

 

De luchtreinigende werking van de Ecarb rookcabine is gebaseerd op een afzuigplafond en de toepassing van luchtsluizen langs de cabinedeur. Doordat er via twee roosters aan weerskanten van de schuifdeur lucht wordt aangeblazen, ontstaat er een luchtgordijn, dat het lekken van rooklucht naar buiten onmogelijk maakt. De door tabaksrook verontreinigde lucht wordt de luchtreiniger ingezogen en passeert een voorfilter, dat de grove verontreiniging uit de lucht haalt.
Vervolgens gaat de lucht door een laadsectie van de elektrostatische filtercel, waar alle in de lucht aanwezige deeltjes postitief worden geladen.
De positief geladen deeltjes, met de verontreinigingen, passeren vervolgens een groot aantal negatief geladen vangplaten en worden daar afgevangen en vastgehouden.
De gereinigde lucht verlaat de filtersectie en passeert daarna een 16 kg actief koolfilter, die hinderlijke tabaksgeur uit de lucht filtert. Hierna verlaat de schone lucht de unit. Een deel van de lucht wordt via een speciale techniek teruggeleid naar het inducerend afzuigplafond.

 

rookcabin
roken op de werkplek
Airfresh Clima Rookcabine / rookplek voor personeel en klanten
wp6073c44d.jpg
Roken op het werk doe je in een rookcabine
Rookcabine en rookwet
Volgens de huidige rookwet kan een werkgever voor rokers een aparte afgesloten rookkamer inrichten. Uiteraard mag deze rookruimte geen overlast veroorzaken naar aangrenzende ruimten. Met de Ecarb rookcabine garandeert u zich van een 100% lekvrije rookruimte. Door toepassing van luchtsluizen langs de schuifdeur van de cabine is het lekken van vervuilde lucht naar de omgeving namelijk niet meer mogelijk. Het luchtgordijn dat hierdoor voor de cabine ontstaat, zorgt er immers voor dat de tabakslucht in de cabine blijft en daar veilig wordt afgevoerd. Rokers die via de handige schuifdeur de cabine in of uit gaan, kunnen door de onzichtbare luchtbarricade geen rookdeeltjes meer mee het gebouw innemen. Zo is er letterlijk en figuurlijk geen vuiltje meer aan de lucht.

En het karakter van de Ecarb? Absoluut zuiver van geweten!
Reinigend en gezond
Sociaal
Zuinig en fluisterstil
Flexibel en dus overal inzetbaar
Onderhoudsvriendelijk
Betrouwbaar
Ruimtelijke indruk

Wil u graag meer informatie of een bezoek van een vertegenwoordiger neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |