Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Een plafondmodel airco wordt tegen of gedeeltelijk in het plafond geplaatst. Plafondmodellen zijn geschikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, horeca-gelegenheden en winkels. Het is mogelijk om een kanaal voor verse lucht aan de achterzijde aan te sluiten.

 

Door het compacte en slanke ontwerp neemt het airconditioning plafondmodel een minimum aan ruimte in beslag. De reikwijdte van de brede luchtstroom is groot om te garanderen dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt.

De luchtstroom van het bewegende uitblaasrooster kan zowel in op/neer als in links/rechts richting worden ingesteld door middel van de afstandsbediening. De richting van de luchtstroom van de vier simultaan bewegende uitblaasroosters kan door middel van de afstandsbediening ingesteld worden. De eenvoudig te bedienen afstandsbediening kan zowel op de muur geplaatst worden of als losse bediening gebruikt worden.

De reikwijdte van de brede luchtstroom is groot om te garanderen dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt. De richting van de luchtstroom van de vier simultaan bewegende uitblaasroosters kan door middel van de afstandsbediening ingesteld worden. Geniet naast de zomer en de winter van een comfortabel binnenklimaat. Op natte herfstachtige dagen kunt u de luchtvochtigheid beheersen door middel van een aparte ontvochtigheidsfuntie. U kunt dan onafhankelijk van de temperatuur de ontvochtiging inschakelen.

Airfresh airconditioners schaden het milieu niet dankzij het gebruik van milieuvriendelijke koelmiddelen.

 

plafond model airco
plafond model airco

Plafond model airconditioning

Airfresh levert en installeert airconditioning systemen van de merken LG, Daikin, Fuji, Sanyo, Western, Gree

Naar overzicht fabrikanten >>> ENTER

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |