Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Schimmel kan de luchtwegen blokkeren, veroorzaakt virussen

In een gewoon huishouden zijn veel meer schimmels aanwezig dan je met het blote oog kan zien. Ze zitten op muren, kleren en zijn vaak ook in grote aantallen in de keuken aanwezig. Deze schimmels worden door de luchtzuiverende negative ionen en uv-filters gedeactiveerd en voor 99,99 % door de anti-bacteriële hepafilter opgevangen of blijven in de elektrostatische filtercel achter.


 

Huisstofmijt / huismijt

 

De (dode) huisstofmijt en hun uitwerpselen, de grote veroorzakers van astmatische klachten, hoestbuien en benauwdheid worden zowel door de negatieve ionen gedeactiveerd (wetenschappelijk bewezen) als door de anti-microbacteriële hepafilter voor 99,99 % uit de lucht gezuiverd.

Luchtvervuiling - Allergische reacties veroorzakende stoffen

allergie hooikoorts verkoudheid, virussen, luchtreiniging, luchtreinigers, luchtreiniger

Honden- en kattenharen

 

kunnen allergieën teweeg brengen.

Deze worden ook volledig door de voorfilter en anti-microbacteriële hepafilter opgevangen. Negatieve ionen zijn door de omvang van de deeltjes niet effectief tegen honden - en kattenharen.

Honden en katten allergie luchtreiniging / luchtreinigers

Pollen die in de lucht aanwezig zijn worden voor 99,99 % door de anti-microbacteriële hepafilter opgevangen. De negatieve ionen zijn door de omvang van de deeltjes niet effectief tegen pollen. Deze worden wel verwijderd door een elektrostatische filtercel.

Hooikoorts allergie pollen / Luchtreinigers , Luchtreiniger, Luchtreiniging

Ongezonde, ziekmakende stoffen/micro organsimen. Griepvirus.

 

Virussen die in de lucht aanwezig zijn worden door de ionengenerator, elektrostatische filtercel en uv-filtercel in luchtreinigers zeer effectief bestreden. Bij 1 keer hoesten komen ongeveer 100.000 virussen vrij, bij 1 keer niezen zelfs rond de 2.000.000! De luchtzuiverende negatieve ionen deactiveren deze virussen en worden ook voor 99,99 % door de anti-bacteriële hepafilter opgevangen.

Sigarettenrook

 

Tabaksrook welke in de lucht aanwezig is. Als je rookt krijg je verschillende stoffen binnen, die bestaan uit: vaste deeltjes en gassen. De bekendste stoffen die je via tabaksrook binnen krijgt zijn:

Teer: een verzamelnaam van allerlei verbrandingsproducten van tabak. Teer kan o.a. bronchitis veroorzaken.
Nicotine: een vloeistof die zeer vluchtig is en bruin wordt zodra hij in aanraking komt met de lucht. Nicotine is de verslavende stof in tabak.

Fijnstof / Stofdeeltjes veroorzaken o.a. astma en bronchites.

 

Veel fijnstof komt van papegaaien, parkieten en vogels in de woning

Grove stofdeeltjes worden opgevangen door de voorfilter. De kleine stofdeeltjes die in de lucht aanwezig zijn worden voor 99,99 % door de anti-microbacteriële hepafilter verwijderd of door een elektrostatische filtercel opgevangen. Negatieve ionen zijn door de omvang van de stofdeeltjes niet effectief tegen stof.

Pollen, sporen en zaden van planten, bomen of grassen veroorzaken o.a. hooikoorts.

hoestbuien allergie, huisstofmijt, huismijt luchtreiniging,luchtreinigers, luchtreiniger
parkieten en papegaaien allergie / fijnstof / luchtreinigers, luchtreiniger
Luchtreinigers - schimmel
luchtvervuiling sigarettenrook / tabaksrook luchtreinigers, luchtreiniger

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |