Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Genano Luchtreinigers

 

 

Genano® luchtreiniger technologie: superieur in al zijn eenvoud

Het principe “met elektriciteit lucht zuiveren” is reeds decennia lang gekend. Het is de manier waarop deze elektriciteit wordt gebruikt waarin de Genano®-technologie grondig verschilt van de traditionele technologieën.

Gebruik makend van de Genano®-technologie wordt vervuilde lucht geleid over een collecteer-oppervlakte of door een collecteer-buis. Een “ionische wind”, opgewekt door het corona-effect vanaf de punt van zeer kleine naalden, dwingt de partikels tegen de collecteer-oppervlakte. De geaccumuleerde massa partikels wordt daarna periodiek weggespoeld met een detergent-oplossing in het riool of in een apart recipiënt of container.

De Genano®-technologie is innovatief op vele gebieden. In de deelrubrieken van dit hoofdstuk wordt dieper ingegaan op elk van deze aspecten en hoe zich dit uiteindelijk in het voordeel van de gebruiker uit  

 

Efficiëntie: een groot woord voor kleine partikels    

 

De efficiëntie van een luchtreiniger wordt uitgedrukt in het rendement, de penetratie of de coëfficiënt van zuiveringsactie. Belangrijk is te weten wat het gebied is van de efficiëntie van een filter. Het is hierin dat de MFI®-technologie het verschil maakt met de traditionele technologieën.

Met andere woorden: de MFI®-technologie is de enige technologie die partikels vanaf 0,003 µm of 3 nanometer verwijderd uit de lucht met een bewezen efficiëntie van 99,5 %.

wpcada9bbc_02.jpg

 

Resultaat: een echt gezonde lucht.  

 

MFI en duurzaamheid zijn synoniemen    

 

Daar de MFI weinig energie verbruikt (zie drukval) en geen afval creëert scoort deze ook goed op het vlak van duurzaamheid.

Bovendien is de MFI als high-tech-technologie voldoende robuust om een grote bedrijfszekerheid te bieden.

Resultaat: In het kader van de huidige inspanningen om de CO2 uitstoot terug te dringen en de afvalberg te beperken is deze technologie een goed alternatief voor de traditionele mechanische filters.  

 

 

Veiligheid    

 

Door de automatische zuiveringsactie is de kans op productcontaminatie (bijvoorbeeld schimmelgroei in de luchtzuiveringseenheid) van luchtzuiveringssytemen die gebruik maken van de MFI zo goed als onbestaande.

Resultaat: Een veilige, efficiënte en economische manier om bepaalde plaatsen van zuivere lucht te voorzien.

 

Airfresh verkoopt 2 modellen van de Genano luchtreinigers

 

 

 

 

 

Genano 310
genano 200

Genano 200    

 

Met de GENANO 200 wordt de MFI-technologie ook beschikbaar voor de kleinere gebruikers. Zonder de automatische wasfunctie, is de GENANO 200 een light-versie van de GENANO 310. Geen enkel compromis wordt echter genomen op het gebied van efficiëntie en onderhoudsgemak  

Genano 310: een topper in zijn categorie    

 

De GENANO 310 wordt voornamelijk ingezet in specifieke ruimtes die een extra zuivere lucht vereisen (bijvoorbeeld ziekenhuiskamers voor immuno-gecompromitteerde patiënten) of waar veel onzuiverheden in de lucht zitten die voor gezondheids- of procesmatige redenen verwijderd moeten worden.

Uitvoerig getest door onafhankelijke laboratoria. Onderzoeksrapporten zijn steeds opvraagbaar.  

 

 

Wil u graag meer informatie of een bezoek van een vertegenwoordiger neem dan vrijblijvend contact met ons op

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |

genano - Airfresh