Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Filtersystemen toegepast in luchtreinigers

 

Voorfilter:

 

Luchtfilter voor het verwijderen van de grotere zwevende stofdeeltjes, huidschilfers, hondenharen, kattenharen en pollen.
Deze filter kan bestaan uit:
1 papier: moet regelmatig vervangen worden
2 kunststof: moet regelmatig vervangen worden of kunnen uitgewassen worden
3 duurzame aluminium of inox: deze kunnen uitgewassen worden


Hepafilter:

 

ultra dunne filter voor de filtering van ultra kleine deeltjes.
Deze verwijdert tot 99,99 % van alle stofdeeltjes, pollen, bacterieën en andere allergieën. Hepafilters dienen regelmatig vervangen te worden. Omdat ze elektrostatisch opgeladen zijn neemt de werking na verloop van tijd af.


Koolstoffilters:

 

deze neutraliseren geuren uit de lucht zoals gassen, kooklucht, transpiratiegeur, tabaksrook. Soms heeft men de mogelijk ze te reinigen, maar in de meeste gevallen dienen ze vervangen te worden.


Elektrostatishe filters
:

 

deze nemen de meest kleine vervuilingen uit de lucht en hebben in regel dezelfde functie als een hepafilter. Maar ze werken nog efficiënter. Men kan ze reinigen. Deze filters werken uiterst efficiënt. Doden alle bacterieën, virussen en allergieën in de luchtreiniger zelf. Doordat de vervuilde lucht (positieve ionen) elektrostatisch gereinigd is komen er weer schone (negative) ionen in de gereinigde ruimte. Dit heeft hetzelfde effect als een ionengenerator.


UV-filter/ fotocatalyse
:

 

een speciale UV-lamp doodt bacterieën, pollen en virussen. Deze filter heeft een bepaalde levensduur.


Ionengenerator
:

zeer doeltreffend voor de reiniging van de omgevingslucht.
De negatieve ionen die in de generator aangemaakt worden reinigen de lucht in de ruimte waar de luchtreiniger geplaatst is en wordt daarom veel toegepast. Negatieve zuurstofionen komen ook vo
or in de natuur (bosrijke omgeving of in de bergen). Zuurstofrijke lucht (negatieve o² ionen) verhoogt het concentratievermogen. Men blijft fitter en kan langer geconcentreerd werken. Meestal wordt een combinatie van filtermethoden toegepast om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
Zo zijn de meeste luchtreinigers ontworpen om specifieke luchtvervuilingen efficiënt op te lossen. Heeft u nog vragen, stuur een E-mail en wij zullen u gratis adviseren voor de meest geschikte oplossing (luchtreiniger).

 

Airfresh luchtreiniging systemen

Voorbeeld van een luchtreiniger met een combinatie van alle filter methoden:

voorfilter (1),

elektrostatische filtercel (2),

koolstoffilter (3),

UV-filter (4),

ionengenerator (5).

 

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |