Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Airfresh luchtbevochtiger

Airfresh luchtbevochtiger, in een gebouw is het niet altijd mogelijk om de omgevingsfactoren op een natuurlijke wijze te controleren. Met luchtbevochtigers kan men de te droge lucht, bij bijvoorbeeld goed geisoleerde gebouwen op dergelijke factoren controleren en aan passen aan de behoefte.

Toelichting relatieve luchtvochtigheid

 

Lucht bevat meer of minder vocht. De absolute hoeveelheid vocht dat lucht kan bevatten is met name afhankelijk van de temperatuur. Hoe hoger de temperatuur, hoe hoger de absolute hoeveelheid vocht dat als waterdamp in de lucht aanwezig kan zijn. Bij een dalende temperatuur daarentegen zal de waterdamp uit de lucht gaan condenseren.

De relatieve vochtigheid is de verhouding tussen de absolute hoeveelheid waterdamp in de lucht en de maximale hoeveelheid waterdamp dat de lucht op dat moment kan bevatten (lees: bij deze temperatuur). De meeste mensen ervaren een relatieve luchtvochtigheid tussen 40% en circa 60% als behaaglijk.

 

Waarom een luchtbevochtigen

 

In sommige gevallen is het nodig om een lucht bevochtiger te plaatsen zo kan het zijn dat door optimale isolatie en veelvuldig verwarmen de lucht te droog word stof en statische electriciteit of kortsluiting in een computer kunnen hiervan het gevolg zijn voor de aanwezige apparatuur, hout is een natuur product en is meestal gewend aan een andere luchtvochtigheid als in de meeste gebouwen is zo kunnen artiekelen van hout zoals meubelen, parketvloer krimpscheuren vertonen en muziekinstrumenten ontstemd raken, in opslagplaatsen voor groente en fruit is meestal ook een hogere luchtvochtigheid gewenst om uitdroging te voorkomen

 

zie ook ideale relatieve luchtvochtigheid

 

Een luchtbevochtiger van Airfresh

 

Airfresh levert verplaatsbare en vaste luchtbevochtigers van de merken Brune, Trotec, Boneco, Delonghi

 

Toepassingen van een luchtbevochtiger

 

In huis, woonkamer, slaapkamer, kantoor, hobbyruimte, fruit en groente opslag.

 

Meer informatie

 

Heeft u vragen of wil u een passende offerte neem dan contact op via het info & contact formulier

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |