Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 Airconditioning cassette modellen

Het cassettemodel wordt volledig in het plafond geplaatst en is daardoor vrijwel onzichtbaar in het interieur. De lucht wordt in verschillende richtingen geblazen, waardoor het gelijkmatig over de verdeeld is. Het cassettemodel is speciaal geschikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, winkels, kapperszaken, horeca-gelegenheden etc. Ze bevatten tevens de mogelijkheid om een kanaal voor verse lucht op de achterzijde aan te sluiten. Airco Cassettemodellen worden ook geleverd met een kleinere capaciteit, bijvoorbeeld voor de woon- of slaapkamer.

Door de compacte afmetingen kan de cassette geïntegreerd worden in een plafond met een beperkte inbouwhoogte. Het enige zichtbare deel is het fraaie 1,8 cm dikke plafondpaneel.

De reikwijdte van de luchtstroom is groot genoeg om er zeker van te zijn dat de gehele ruimte de gewenste temperatuur bereikt. De richting van de luchtstroom van vier simultaan bewegende uitblaasroosters kan door middel van de afstandbediening ingesteld worden.

 

1 of 2 uitblaasroosters kunnen eventueel afgesloten worden indien dit nodig is naargelang de inrichting van de ruimte. Het aanzuigrooster is voorzien van een, eenvoudig te verwijderen longlife filter en kan 90 Graden Celcius gedraaid worden. Geniet naast de zomer en de winter van een comfortabel binnenklimaat. Op natte herfstachtige dagen kunt u de luchtvochtigheid beheersen door middel van een aparte luchtvochtigheidsfunctie. U kunt dan onafhankelijk van de temperatuur de ontvochtiging inschakelen

Ook kunnen de cassettes gebruikt worden voor luchtverversing door middel van buitenlucht- aanzuiging, zodat er binnen een comfortabel, verfrissend en aangenaam klimaat onstaat.

 

Cassette model Airconditioning

Cassette airco
Cassette airco's
Cassette airconditioning

Airfresh levert en installeert airconditioning systemen van de merken LG, Daikin, Fuji, Sanyo, Western, Gree

Naar overzicht fabrikanten >>> ENTER

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |