Airfresh

Aangenaam !

Airfresh Clima voor een gezond en comfortabel woon en werkklimaat

Airfresh Clima voor een gezond & comfortabel woon en werkklimaat

 wandmodel airco
airco
single split airco
comfortabel wonen en werken met een airconditioning installatie

Airconditioning systemen /airco modellen met installatie

Single Split Airconditioners zijn vaste sets met 1 buitenunit, gekoppeld aan 1 bijbehorende binnenunit. Multi Split airconditioners zijn vaste sets met 1 buitenunit, gekoppeld aan een aantal binnenunits (1-4). Op deze manier kan een aantal (kantoor-) ruimtes gelijktijdig verwarmd of gekoeld worden. De units kunnen desgewenst ook ventileren, reinigen en ontvochtigen. Multi-systemen zijn bijzonder geschikt voor grotere kantoor- of winkelprojecten. Afhankelijk van de ruimte, uw voorkeur en de bouwtechnische mogelijkheden kiest u voor onze:

 

De systemen:

 

Single split airconditioning systeem

De mono split of single split airco systemen hebben één unit buiten en één unit binnen daardoor kan men 1 ruimte koelen en of verwarmen  het voordeel van een split unit laag geluidsniveau individuele regeing van het klimaat in deze ruimte. Lees meer »

 

 

Multi split airconditioning systeem

Het multi-split airco systeem is gemakkelijk, economisch en plaatsbesparend er kunnen meerdere binnenunits individueel worden aangesloten op de buitenunit om zowel te verwarmen als te koelen. De units kunnen desgewenst ook ventileren, reinigen en ontvochtigen. Multi-systemen zijn bijzonder geschikt voor grotere kantoor- of winkelprojecten. Lees meer »  

 

 

VRF - airconditioning systeem
Het VRF airco systeem wordt vaak gebruikt voor kleinere kantoren. Het compacte VRF systeem zorgt voor economische en comfortabele airconditioning en is gemakkelijk en spaarzaam voor het milieu. Het systeem kan gebruikt worden in elke leef- en bedrijfsruimte. Het VRF systeem dat door geavanceerde airconditioningtechnologie wordt gesteund en antwoord geeft op de behoeften van het gebouw. De VRf systemen zijn ontwikkeld om aan zes zeer belangrijke eisen te voldoen; Hoge efficiëntie, economisch, comfort, gemak, gemakkelijke werking en gemakkelijk onderhoud.

Lees meer »  

 

 

 

De airco modellen:


Wandmodellen
Het wandmodel wordt op de muur geplaatst. De wandmodellen zijn geruisarm en vooral geschikt voor kleinere ruimtes, zoals slaapkamers, woonkamers, praktijkruimtes en kantoren. Eventueel kunnen de wandmodellen voorzien worden van een reukverdrijvend filter en een luchtreinigingsfilter. Ze zijn zeer eenvoudig te installeren.
Lees meer »  

 


Cassettemodellen

Het cassettemodel wordt volledig in het plafond geplaatst en is daardoor vrijwel onzichtbaar in het interieur. De lucht wordt in verschillende richtingen geblazen, waardoor het gelijkmatig over de ruimte is verdeeld. Het cassettemodel is speciaal geschikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, winkels, horeca-gelegenheden. Ze bevatten tevens de mogelijkheid om een kanaal voor verse lucht op de achterzijde aan te sluiten Cassettemodellen worden ook geleverd met een kleine capaciteit, bijvoorbeeld voor de woon- of slaapkamer.
Lees meer »  

 

 

Plafondmodellen
Een plafondmodel wordt tegen of gedeeltelijk in het plafond geplaatst. Plafondmodellen zijn geschikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, horeca-gelegenheden, winkels, enz.

Geruisarm werkend Split-model met 24 uurs programmeerbare timer. Het toestel heeft verstelbare lamellen en het is tevens mogelijk om een kanaal voor verse lucht op de achterzijde aan te sluiten. Lees meer »  

 

 

Vloermodellen

Het Vloer- plafondmodel kan zowel horizontaal, onder het plafond of verticaal, onderaan de muur geplaatst worden. Hierdoor is dit toestel geschikt voor grotere ruimtes waar geen plafond voor handen is.
Lees meer »  

 

 

Satellietmodellen
Het kanaalsysteem wordt volledig in het plafond geïnstalleerd. Dit systeem wordt gebruikt voor grotere ruimtes, zoals kantoren, winkels, vergaderzalen, horecagelegenheden. Door de plaatsing van verschillende uitblaasroosters wordt de lucht zeer gelijkmatig verdeeld over de ruimte. U kunt kiezen uit een grote variëteit roosters. Het is mogelijk om een kanaal voor verse lucht op de achterzijde aan te sluiten. Leverbaar met kleine tot zeer grote capaciteit.
Lees meer »  

 

 

 

vloer model airconditioning
plafond model airco
Kanaal model airco
VRF airco
single split airco

Airfresh levert en installeert airconditioning systemen van de merken LG, Daikin, Fuji, Sanyo, Western, Gree

Cassette model airco

Airconditioning systemen - Airco modellen

 

 

                 © Airfresh Nederland                                                                                          | HOME | ONLINE KOPEN | SITEMAP | CONTACT |